Wat is het?

Met VerbeterMeter worden uw vragenlijsten voor ouders automatisch verstuurd op momenten die u belangrijk vindt. Door gebruik te maken van vragenlijsten die zich in de praktijk hebben bewezen kunt u zich concentreren op het resultaat.

De klant staat centraal Voor organisaties is het van toenemend belang om goed te communiceren met haar klanten. Eens per drie jaar een uitgebreid tevredenheidsonderzoek onder klanten is niet meer genoeg om de aansluiting te houden.  Aansluiten bij de klant

De klant staat centraal
Voor organisaties is het van toenemend belang om goed te communiceren met haar klanten. Eens per drie jaar een uitgebreid tevredenheidsonderzoek onder klanten is niet meer genoeg om de aansluiting te houden.  Aansluiten bij de klant begint natuurlijk bij het dagelijkse contact dat uw medewerker heeft met de ouders en kinderen.  Daarnaast helpt het systematisch monitoren om voortdurend in beeld te houden wat je klanten beweegt. VerbeterMeter is een professioneel onderzoeksinstrument om de oudertevredenheid bij uw kinderopvangorganisatie te monitoren. Op deze manier kunt u permanent werken aan de kwaliteitsverbetering van uw dienstverlening.

De vragenlijsten zijn waar nodig toegespitst op kinderdagverblijf, gastouderopvang en BSO. Alle lijsten zijn modulair opgezet dus u kunt kiezen om de totale lijst te gebruiken of in uw jaarcyclus op specifieke onderdelen focussen.

Volledig geautomatiseerd onderzoek op verschillende momenten
Korte vragenlijsten voor ouders gericht op specifieke situaties: kennismaking, wennen, overgang naar nieuwe groep, korte jaarlijkse algemene vragenlijst en exit-onderzoek. De vragenlijsten worden automatisch op het juiste moment verstuurd en de resultaten zijn altijd a la minute in te zien.

Rapportages
Per locatie kan de ontwikkeling gevolgd worden. Zo kunt u snel inspelen op verbetermogelijkheden. Er zijn rapportages op locatie, regio- of clusterniveau en op het niveau van de totale organisatie beschikbaar. U bepaalt zelf op welk niveau  u inzicht in de resultaten  krijgt.

Maatwerk onderzoek
Wilt u medewerkertevredenheid onderzoeken of heeft u andere specifieke wensen? U bepaalt zelf wanneer welke vragen aan welke groep gesteld worden. Er is veel mogelijk, neem contact op voor meer informatie of een offerte.

VerbeterMeter voordelen

  • Dashboard altijd up-to-date
  • Vragenlijsten automatisch  verstuurd
  • Eenvoudige implementatie, wij helpen u op weg
  • Integratie met uw plannings- en plaatsingssysteem
  • Heldere rapportages waarmee u uw beleid kunt bijstellen
  • Vergelijking van  de resultaten van uw organisatie met onze benchmark

 

Op de hoogte blijven?
Meld u dan hier aan voor VerbeterMeter Nieuwsbrief. U ontvangt dan regelmatig een nieuwsbrief van ons.Aanmelden voor de nieuwsbrief
Vragen?
Wilt u meer weten over de aanschaf van VerbeterMeter?Neem direct contact met ons op.