Over de initiatiefnemers

De organisaties achter VerbeterMeter zijn Vyvoj, Kwest online en Koninklijke Van Gorcum. Door het bundelen van de expertise en kennisgebieden, hebben deze partners een product gemaakt dat kinderopvangorganisaties in heel Nederland kan helpen. Bij het ontwikkelen van VerbeterMeter is samengewerkt met een aantal kinderopvangorganisaties.

Vyvoj Vyvoj is gespecialiseerd in onderzoeken, opleiden & vernieuwen in kinderopvang en onderwijs. Onderzoek en advies bij beleids- en managementvraagstukken in kinderopvang en onderwijs gaan hand in hand met opleiding. Vyvoj heeft jarenlange ervaring met kwaliteitsonderzoek in de kinderopvang. De opgebouwde expertise

Vyvoj

Vyvoj is gespecialiseerd in onderzoeken, opleiden & vernieuwen in kinderopvang en onderwijs. Onderzoek en advies bij beleids- en managementvraagstukken in kinderopvang en onderwijs gaan hand in hand met opleiding. Vyvoj heeft jarenlange ervaring met kwaliteitsonderzoek in de kinderopvang. De opgebouwde expertise en benchmark (door duizenden respondenten en honderden instellingen) vormen de basis van VerbeterMeter.

logo_vyvoj
Bezoek de website van Vyvoj

Kwest online

Kwest online is gespecialiseerd in het ontwikkelen van webapplicaties voor onderwijs en jeugdzorg. Met deze producten richten zij zich op de (aankomende) professional in het (basis)onderwijs en de jeugdzorg. Het doel is om deze organisaties te ondersteunen in hun ontwikkeling zodat zij beter onderwijs en zorg kunnen bieden.

logo_kwest
Bezoek de website van Kwest Online

Koninklijke Van Gorcum

Uitgeverij Van Gorcum publiceert informatie, leermiddelen en instrumenten voor student en professional. Wij begeleiden de student in het hoger onderwijs in zijn of haar studie en ondersteunen de professional in persoonlijke ontwikkeling en de uitoefening van zijn of haar beroep.

KVG_LOGO_KLEUR_06_magenta
Bezoek de website van Koninklijke Van Gorcum

Op de hoogte blijven?
Meld u dan hier aan voor VerbeterMeter Nieuwsbrief. U ontvangt dan regelmatig een nieuwsbrief van ons.Aanmelden voor de nieuwsbrief
Vragen?
Wilt u meer weten over de aanschaf van VerbeterMeter?Neem direct contact met ons op.