Hoe werkt het?

VerbeterMeter is een instrument waarmee u de kwaliteit van uw kinderopvang meet. In één oogopslag zijn de resultaten te zien, waardoor u weet waar uw organisatie staat. VerbeterMeter heeft bovendien een bibliotheek met achtergrondmateriaal op het gebied van meten en verbeteren van kwaliteit van kinderopvang.

Snel starten U kunt snel met VerbeterMeter aan de slag! Er is geen ingewikkeld implementatietraject. Na een intake gesprek verzorgen wij de implementatie van VerbeterMeter binnen uw organisatie. Wij maken desgewenst een koppeling met uw kindplanningsysteem en zorgen voor snel resultaat.

Snel starten
U kunt snel met VerbeterMeter aan de slag! Er is geen ingewikkeld implementatietraject.

Na een intake gesprek verzorgen wij de implementatie van VerbeterMeter binnen uw organisatie. Wij maken desgewenst een koppeling met uw kindplanningsysteem en zorgen voor snel resultaat.

U krijgt inzicht in de oudertevredenheid na de kennismaking, het wennen, de overgang naar een nieuwe groep, een korte jaarlijkse algemene vragenlijst en het exit-onderzoek.

Meer weten of direct aan de slag?

Op de hoogte blijven?
Meld u dan hier aan voor VerbeterMeter Nieuwsbrief. U ontvangt dan regelmatig een nieuwsbrief van ons.Aanmelden voor de nieuwsbrief
Vragen?
Wilt u meer weten over de aanschaf van VerbeterMeter?Neem direct contact met ons op.